Tag: PlayStation 3

Luani të gjitha lojërat e PlayStation 3 në PC-në tuaj
Është marrë më shumë se një dekadë, por një ekip zhvilluesish kanë arritur të sjellin çdo titull të vetëm të PlayStation 3 në PC përmes një emulatori. Ne e dimë se industria është një tronditëse për të lënë lojërat e…
Një superkompjuter është ndërtuar i gjithi nga disa PS3
Gjatë vitit 2010, U.S. Air Force ndërtoi super kompjuterin e saj në mënyrë që të ulte kohën që i duhej për të procesuar të dhënat dhe imazhet që kishin nevojë. Ky super kompjuter ishte ndër më të fuqishmit në botë…
Menuja e PlayStation 3 ka një veçori që askush nuk e dinte
Megjithëse kanë kaluar katërmbëdhjetë vjet që nga dalja e PlayStation 3, sapo lexuam në Reddit se ikonat në ekranin kryesor lëvizin sipas lëvizjeve tona. Përdoruesi i Reddit JhonnyRivers28 vuri re detajin e vogël kur lëvizi konsolën e tij dhe thjesht…