Kjo video e PUBG Mobile na tregon Erangel 2.0
Erangel 2.0 sjell pamje të reja nga PUBG Fenomeni i battle royale-it, PUBG Mobile ka qenë pa frikë një nga lojërat më të përfolura të vitit dhe duket se zhvilluesit duan që lojtarët ta mbajnë vëmendjen aty. Vetë loja fillestare…
PlayerUnknown’s Battlegrounds dëbon 90000 lojtarë në vetëm një javë
Të dhënat e kohëve të fundit tregojnë se 93,599 lojtarë të PlayerUnknown’s Battlegrounds janë dëbuar brenda një jave. Personat brenda kësaj statistike u dëbuan brenda datave 28 tetor - 3 nëntor. Në javën para kësaj numri i lojtarëve të dëbuar ishte…
PUBG do të ketë një hartë të re për trajnim në shtator
PlayerUnknown’s Battlegrounds do të ketë një hartë trajnimi ku lojtarët mund të praktikojnë të gjitha aspektet e lojës battle royale, njoftoi zhvilluesi sot. Pjesë e planit 'Fix PUBG' për muajt e ardhshëm. PlayerUnknown's Battleground po sjell një 'training map' ku…