PUBG Corp thotë se Epic është ‘një nga partnerët tanë më të mirë’
"Njerëzit krijojnë një lloj ideje që ne jemi në armiqësi me Epic, por ata janë një nga partnerët tanë më të mirë." PlayerUnknown Battlegrounds njihet që solli battle royale-in në gaming dhe ardhja e Epic në këtë zhanër përmes Fortnite,…
Njoftohet një lojë e re PUBG
Loja e re e PUBG është në punë e sipër. Loja e ardhshme e PlayerUnknown Battlegrounds është në zhvillim e sipër. Kjo gjë është njoftuar nga botuesi i saj. Loja ende e patitulluar po bëhet nga një studio e re…