Tag: players

Këta janë lojtarët me më shumë fitime në historinë e Call of Duty
Cilët janë lojtarët që kanë fituar më shumë para duke luajtur CoD? Edhe pse fitimet në Call of Duty esports nuk kanë qënë në të njëjtat shifra si Dota 2 ose Fortnite, një numër i madh lojtarësh kanë arritur të…
Sa lojtarë po luajnë Call of Duty: Mobile?
A do të arrijë Call of Duty të vrasë PUBG Mobile? Call of Duty: Mobile pati një lançim pak problematik në 1 tetor, me lojtarët që u ankuan për lag në lojë dhe një listë të gjatë me bugs. Pavarësisht…