Tag: PlayerIGN

Cila është data e pritshme e publikimit të Valorant Mobile
Valorant është bërë një nga lojërat më të luajtura pa pagesë, me heronj në first person, të zhvilluar dhe publikuar nga Riot Games. Loja ka marrë mbështetje të jashtëzakonshme nga komuniteti i lojërave dhe tani lojtarët celularë po kërkojnë të…
Valorant Mobile mund të vijë së shpejti
Kjo verë mund të jetë një nga më të sukseshmet për mobile shooters, dhe fansat e Valorant mund të jenë shumë të kënaqur me arsyen pse. Gjatë muajve të fundit, ka pasur thashetheme të shumta që një numër titujsh AAA…