Tag: Player Ranking list

Bëhen leak 10 lojtarët me ranking më të lartë në FIFA 22
Ne jemi vetëm disa javë larg publikimit zyrtar të FIFA 22, dhe duket sikur 10 lojtarët kryesorë në lojë janë zbuluar. Fansat presin me padurim se cilët do të jenë Top 100 lojtarët në lojë çdo vit para se të…
Përditësimi #8 i Player Ranking në NBA 2K21
2K zbuloi vlerësime të azhurnuara të lojtarëve NBA 2K21 që vijnë në PlayStation 4 dhe 5, Xbox One dhe Series X | S, Nintendo Switch, Google Stadia dhe PC. Steph Curry, një nga lojtarët më të nxehtë në Western Conference,…