Shikoni pamjet e lojës së rradhës nga krijuesit e Limbo dhe Inside
Playdead, krijuesit e Limbo dhe Inside kanë qenë mjaft të heshtur mbi projektet e tyre të ardhshme gjatë viteve të fundit. Të vetmet raste kur mund të kemi zbuluar diçka kanë qenë gjatë kritereve të vendusura të njoftimet për punë.…