fbpx
PUBG Mobile është loja battle royale me më shumë fitime në PlayStore
Është e padiskutueshme që PUBG Mobile është një nga lojërat më të mëdha mobile të publikuara ndonjëherë, ndaj nuk është shumë çudi të dëgjosh se loja është ajo që merr fitimet më të mëdha përmes lojërave battle royale mobile në…
PlayStore do të detyrojë lojërat të tregojnë probabilitetin e Loot Box-eve
Të gjithë mund të biem dakord se loot boxes janë një element që çmend të gjithë komunitetin e gaming. Fakti që është pak a shumë si një lojë fati për një send që ti mund ta duash ose mos ta…
Steam Chat është tashmë i disponueshëm për Android dhe iOS
Versioni mobile i Steam ka kohë që ka ardhur. Aplikacioni të jepte një ide të përgjithshme të tipareve të Steam, por gjithmonë i mungonte një tipar kyç si Chat. Sot, Valve e zgjidhi një herë e mirë këtë problem, kur…