Play Next është gati për t’ju sjellë disa rekomandime në Steam
Veçoria më e fundit që ka ardhur në Steam do ju ndihmojë që të gjeni përgjigjen e pyetjes një milionë dollarëshe: Çfarë duhet të luaj? Play Next erdhi në Steam Labs në muajin shkurt, por tani ka evoluar nga një…
Steam Labs tashmë mund t’ju sugjerojë se çfarë loje të luani
"Play Next" shikon lojërat që ju keni dhe ju tregon se çfarë tjetër duhet të luani Steam Labs është një segment i Steam ku Valve zhvillon eksperimente të ndryshme me qëllim për ta bërë Steam më të lehtë për t'u…