Ky youtuber ka thyer rekordin për maksimumin e trofeve PS4 Platinum në 24h
Shumë lojtarë të PS4 shpesh herë do i vënë synim vetes që të plotësojnë një lojë dhe të marrin të gjitha achievements në tërësinë e saj për të marrë Platinum Trophy në PlayStation 4. Gjithsesi, një gamer e ka bërë…