fbpx
Besohet se Google do ti shpallë luftë Sony-it dhe Microsoft nesër
Google do të bëjë një njoftim në Game Developer Conference nesër e cila mund ta trondisë industrinë në themelet e saj. Ndoshta mund të jetë edhe thjesht një flluskë sapuni siç ka ndodhur dhe herët e tjera por ne gjithsesi…