Foregone Review – Një platformer që të teston durimin
Foregone është një platformer aksion-aventurë interesant dhe me një stil mjaft unik grafik. Loja është e vendosur në qytetin e Calagan, ku ju luani si një super-ushtar me detyrën për të mposhtur The Harrow, një qënie që ka aftësinë të…
Rayman Legends është falas në Epic Games Store
Loja do të jetë falas deri në 6 dhjetor. Nëse i keni shpenzuar të gjitha paratë tuaja me uljet e Black Friday, por ende doni të përfitoni nga një marrëveshje e fundit, loja falas e Epic Games është ekzaktësisht ajo…