Shefi i Epic Games dëshiron që Fortnite të jetë më shumë se një lojë
Tim Sweeney dëshiron që Fortnite të jetë diçka më shumë se thjesht një lojë battle royale Që prej lançimit në 2017, Fortnite është kthyer në një fenomen kulturor. Battle royale e Epic Games ka sjellë miliona lojtarë nga mbarë globi…
Ninja shpjegon se çfarë duhet të bëjë që Mixer të ketë sukses
Ish ylli i Twitch, tashmë ylli i Mixer, Tyler ‘Ninja’ Blevins ka folur me audiencën e tij, duke shpjeguar strategjinë e tij të ardhshme për Mixer dhe se çfarë i duhet kësaj platforme që ai të ketë sukses. Ninja i shokoi të…