Tag: Plants vs Zombies

Lojërat falas të PS Plus për Gushtin?!
Sipas një leak në faqen e saj zyrtare, Sony ka publikuar tre lojërat që do të mbërrijnë tek abonentët e PS Plus falas në muajin gusht 2021. Tituj që mund të shkarkohen në konsolën tuaj PlayStation 4 dhe PlayStation 5,…
Këto janë lojërat e reja që mund të gjeni në Nintendo eShop
Nintendo si gjithmonë ka sjellë edhe këtë javë lojëra të reja të cilat mund t’i blini tani ose t’i bëni ato pre-order. Dhe këtë javë vijnë një shumëllojshmëri lojërash nga zhanre të ndryshme në Nintendo eShop. Ndër lojërat kryesore të…
Sipas studimeve të fundit, videolojërat na bëjnë më të lumtur
Një studim i kryer nga Instituti i Internetit të Oxford ka zbuluar se do të ndiheni më të lumtur nëse ju luani videolojëra Kërkuesit tek Instituti i Internetit të Oxford në bashkëpunim me dy nga zhvilluesit të më të mëdhenj…
Apex Legends mblodhi mbi 2.5 milion përdorues në 24 orët e para – GameON Weekly
Në këtë edicion të GameON Weekly flasim për: 5. Shikoni trailerin e ri për Sekiro: Shadows Die Twice 4. The Sims 4 është bërë një sukses miliarda dollarësh për EA 3. Resident Evil 2 dhe Kingdom Hearts III kryesojnë listat…
EA do të sjellë lojëra të reja Plants vs Zombies dhe Need for Speed
Gjithashtu edhe Star Wars: Jedi Fallen Order është ende i planifikuar për këtë vjeshtë. Në rezultatet e tij të fundme financiare, EA përmend disa lojëra ende të panjoftuara që janë momentalisht në zhvillim, pa ndonjë datë ose emër specifik të…