Tag: Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville

Fansat e PlayStation janë totalisht të zhgënjyer me lojërat e reja falas
Formacioni i PlayStation Plus për muajin gusht është publikuar vetëm disa ditë para zbulimit zyrtar dhe është e sigurt të thuhet se fansat me të vërtetë nuk janë të kënaqur me atë që pret. Lojërat falas për muajin e ardhshëm…
Këto janë lojërat e reja që mund të gjeni në Nintendo eShop
Nintendo si gjithmonë ka sjellë edhe këtë javë lojëra të reja të cilat mund t’i blini tani ose t’i bëni ato pre-order. Dhe këtë javë vijnë një shumëllojshmëri lojërash nga zhanre të ndryshme në Nintendo eShop. Ndër lojërat kryesore të…