Warframe i ka bërë remaster Plains Of Eidolon dhe është fantastik
Një update i madh ka sjellë prapë në jetë Plains Of Eidolon, zonën origjinale open-world të këtij free-to-play shooter. Digital Extremes është rikthyer në Tokë për të spastruar mjedisin, duke e sjellë më në vijë me peizazhet Venusiane të Fortuna.…