Planet Up Business nga Telekom Albania
Mbështetje për biznesin e vogël Ngjarjet e fundit si pasojë e pandemisë së koronavirusit 2019, kanë ndryshuar realitetin tonë. Në këtë kohë, ku mënyra e të punuarit, studiuarit dhe jetesës në përgjithësi ka marrë një tjetër dimension si pasojë e…