Tag: plan bermuda

Gjithçka dimë për eventin e La Casa de Papel në Free Fire
Garena ka sjellë një bashkëpunim midis Free Fire dhe Money Heist Free Fire ka njoftuar përpara pak kohësh eventin më të madh që ka ardhur në lojë deri më tani. Garena ka vendosur të bashkëpunojë me Netflix për të sjellë…