PewDiePie do të sjellë një lojë Gacha Pokémon për mobile të quajtur Pixelings
Pewds do të na sjellë një lojë të re. PewDiePie, YouTuber-i më i madh në botë, është pranë sjelljes së një tjetër videoloje për setin e tij dhe kjo ka potencialin të jetë më fitimprurësja deri tani. Loja është Pixelings…