Tag: pixel 6a unbox

Google Pixel 6a bëhet unbox përpara lançimit
Ka kaluar disa kohë që kur Google prezantoi Pixel 6a, edhe pse telefoni nuk është zyrtarisht në shitje, ai është bërë leak disa herë dhe madje është vënë në dispozicion për shitje. Google France përfundoi duke ngarkuar gjithashtu një video…