Tag: pistol skin csgo

Këto janë disa skine të lira për pistoletën tuaj në CSGO
Një pistoletë e bukur e lirë mund të nisë me fitore çdo ndeshje Counter-Strike: Global Offensive. Dorezat dhe thikat janë jashtëzakonisht të kërkuara sepse lojtarët e CSGO janë të garantuar t'i shohin ato gjatë gjithë kohës. Kjo vlen edhe për…