Tag: pirates of the caribbean

Kthimi i Jack Sparrow shkakton debat mes fansave
"Kthimi" i Johnny Depp si kapiten Jack Sparrow përmes një atraksioni të fundit të Disneyland ka ngjallur polemika dhe ka ndezur diskutime nëse Disney duhet të distancohet më tej nga aktori. Depp filloi një padi prej 50 milionë dollarësh për…
Jack Sparrow do të vijë në Sea of Thieves në 22 Qershor
Kapiteni Jack Sparrow, një pirat ndonjëherë ngatrestar që portretizohet nga i famshmi, Johnny Depp në filmat Pirates of the Caribbean, po vjen së shpejti me Sea of Thieves. Microsoft njoftoi një zgjerim falas me temë Piratët për lojën, duke filluar…
Margot Robbie është protagonistja e filmit të ardhshëm të Pirates of the Caribbean
Filmi do të jetë i shkëputur nga seritë tipike të Pirates of the Caribbean. Margot Robbie do të luajë protagonisten në filmin e ardhshëm të Pirates of the Caribbean me shkrimtaren e Birds of Prey, Christina Hodson që do i…