fbpx

Tag: Pinterest

Pinterest është në negociata për të blerë VSCO
Pinterest nuk ndalon së ngjituri majat e rrjeteve sociale Duke dashur t'u ofrojë përdoruesve eksperienca më të mira dhe të shtojë veçori të reja në platformë, Pinterest thuhet se është në bisedime për të blerë VSCO, një ndër aplikacionet më…