Një kartë Pokemon është shitur për $195,000
Të koleksionosh karta Pokémon është qejf dhe ndonjëherë mund të të kushtojë shumë para, mbi të gjitha kur shpreson të shtosh këtë letër specifike në setin tënd. Një kartë Pikatchu Illustrator e 1998, që i është dhënë vetëm një numri…