Nether i Minecraft do të marrë ndryshime të mëdha me update-in e ardhshëm
Ky update ende nuk ka një datë lançimi Update-i i ardhshëm i madh i Minecraft do të ndryshojë Nether duke shtuar shumë bioma të reja në të, përfshirë këtu Soulsand Valley dhe Netherwart Forest. Bashkë me të do të vijë…