Vetëm një person parashikoi saktë League of Legends Worlds Pick’em
Ai morri si shpërblim të gjitha skin-et Ultimate në League of Legends Vetëm një fans i League of Legends arriti të parashikonte me saktësi çdo rezultat të Worlds 2019. Ai quhet Last Breath dhe luan në EU West dhe ishte…