Tag: phoenix labs

Dauntless mund të vijë në mobile pasi Garena blen Phoenix Labs
Garena do të mund të sillte lojën Aksion RPG në Android dhe iOS Garena, segmenti i digital entertainment i Sea Group Ltd., ka zbuluar blerjen e Phoenix Labs, zhvilluesëve mbrapa lojës aksion RPG Dauntless, e cila erdhi vitin e kaluar…
Dauntless pretendon të tre-fishojë lojtarët pas lançimit në konsola dhe Epic Store
Dauntles e Phenix Lab është një lojë free-to-play me gjueti përbindëshash që ka qenë në open beta prej një viti tashmë. Kur loja të vijë në konsola këtë verë, Dauntless gjithashtu do të bëhet ekskluzive e Epic Games Store. Phoenix…