Tag: phishing

Hackers krijojne një phishing app për të vjedhur crypto
Sulmet e phishing janë provuar tashmë të jenë një rrezik për të gjitha llojet e përdoruesve të PC-ve në vitin 2022, por janë veçanërisht të shfrenuara në hapësirat kripto dhe NFT. Ne kemi parë tashmë mashtrues që përdorin Discord për…
Razer aksidentalisht ekspozon informacionet personale të mbi 100,000 personave
Emrat, adresat dhe email-et e mbi 100,000 personave janë ekspozuar Sipas një raporti të publikua nga konsulanti cyber security Volodymyr Diachenko, ai bën të ditur se informacionet personale të mbi 100,000 personave janë ekspozuar që prej 18 gushtit. Pavarësisht kontakteve…