fbpx
Xbox diskuton mundësinë e Xbox Game Pass në Nintendo Switch
Thashethemet e kanë marrë një herë udhën që Microsoft dhe Nintendo ishin në bisedime për të sjellë Xbox Games Pass në Nintendo Switch. Sado që këto biseda mund të ketë ose mund të jenë ende duke ndodhur, asgjë nuk është…