Google nuk do të sjellë një beta për Stadia. Thjesht besoni kompaninë dhe blijeni.
Google Stadia ka qenë një tematike bisede prej kohësh tashmë në botën e gaming dhe zbulimi më i fundit, thjesht i ka shtuar më shumë hype shërbimit të streaming. Fansat janë shumë të emocionuar për ta provuar, por gjithsesi do…