Tag: pheonix

Valorant sjell buffs për Pheonix dhe Yoru
Shumë ndryshime kanë ardhur së fundmi në Valorant dhe kjo ka detyruar Riot Games që të bëjë update disa nga karakteret e lojës si Pheonix dhe Yoru. Valorant Episode 5 Act 1 shtoi goxha gjëra të reja në lojë si…