Ja se kur do të vijë Phase 2 në World of Warcraft Classic
Faza e ardhshme do e bëjë lojën shumë më interesante World of Warcraft Classic ka patur një lançim monumental, duke ringjallur në një farë mënyre zhanrën MMORPG dhe duke tërhequr me miliona lojtarë të rinj në të. Gjithsesi, i gjithë…