Tag: Phase 4

Krijuesit e Marvel padisin Disney për të drejtat e Spider-Man dhe Iron Man
Disney po përballet me një padi të ngritur kundër saj nga krijuesit origjinalë të heronjve të Marvel si Spider-Man, Iron Man, Doctor Strange dhe të tjerë. Nëse humbet, nuk do të ketë më të drejta për këta personazhe deri në…
Çdo film i ri i MCU në Marvel Phase 4
Ja çdo gjë që duhet të dini. Marvel ka sjellë zyrtarisht planet e saj për fazën e 4 të Marvel Cinematic Universe që në San Diego Comic-Con të vitit të shkuar, por që nga ajo pikë ka patur disa ndryshime…