Tag: PGL Major Antwerp 2022

Bad News Eagles kualifikohet për PGL Major Legends Stage
Kjo javë ka qenë një javë goxha e rëndësishme dhe e vështirë për ekipin e Bad News Eagles të cilët kanë qenë pjesë e PGL Major Antwerp 2022 Challengers Stage. Pas përballjeve me ekipe të ndryshme goxha të forta nga…
Si po ecën Bad News Eagles në PGL Major Antwerp 2022
Ditën e djeshme ekipi i Bad News Eagles nisi përballjet e para në tournament e PGL Major Antwerp 2022. Por si po ecën Bad News Eagles në PGL Major Antwerp 2022 deri më tani? Përballja e parë ishte më 9…
Suportoni Bad News Eagles me këto stickers në CSGO
Gjatë pothuajse çdo Major në CS:GO, Valve sjell për lojën e saj stickers të ndryshëm bazuar në ekipet dhe lojtarët pjesëmarrës. Dhe këtë herë ju do të gjeni edhe një sticker të ekipit shqiptar Bad News Eagles. Antwerp Major Pass…
Kur do të luajë BNE në PGL CSGO Major Antwerp 2022
Major i parë i CSGO për 2022, PGL Major Antwerp është afër dhe një prej ekipeve shqiptare të CS:GO, Bad News Eagles, është pjesë e këtij eventi. Por kur dhe kundër kujt do të përballet ekipi i Bad News Eagles…
Kryeministri i Kosovës përgëzon Bad News Eagles
Bad News Eagles ka kryer arritje të mëdha në një kohë goxha të shkurtër që prej krijimit të ekipit duke arritur një famë goxha të madhe. Dhe kjo gjë nuk kishte si të mos shpëtonte pa u marrë vesh edhe…
Kur dhe kundër kujt do të përballet Bad News Eagles në Blast Premier
Pas kualifikimit të tyre në PGL Major Antwerp 2022, Bad News Eagles kanë një event tjetër goxha të rëndësishëm për të marrë pjesë i cili është BLAST Premier Spring Showdown 2022 Europe. Pas pjesëmarrjes së tyre në TWR Eastern European…
Bad News Eagles kualifikohet në PGL Major Antwerp 2022
Gjatë kësaj jave Bad News Eagles ka qenë pjesë e tournamentit të PGL Major Antwerp 2022: European RMR B i cili iu ofronte një shans për t’u kualifikuar në PGL Major Antwerp 2022. Dhe pas shumë vështirësish dhe pengesash, BNE…
Ekipi shqiptar Bad News Eagles kualifikohet në PGL Major Antwerp 2022
Bad News Eagles është ekipi më i ri shqiptar i formuar nga ish-lojtarët e Team BLINK dhe që po tërheq goxha vëmendje. Së fundmi ky ekip është kualifikuar në një prej tournaments më të mëdha të CSGO. Bad News Eagles…