Tag: PGL Major Antwerp 2022 europe

Bad News Eagles kualifikohet në PGL Major Antwerp 2022
Gjatë kësaj jave Bad News Eagles ka qenë pjesë e tournamentit të PGL Major Antwerp 2022: European RMR B i cili iu ofronte një shans për t’u kualifikuar në PGL Major Antwerp 2022. Dhe pas shumë vështirësish dhe pengesash, BNE…
Ekipi shqiptar Bad News Eagles kualifikohet në PGL Major Antwerp 2022
Bad News Eagles është ekipi më i ri shqiptar i formuar nga ish-lojtarët e Team BLINK dhe që po tërheq goxha vëmendje. Së fundmi ky ekip është kualifikuar në një prej tournaments më të mëdha të CSGO. Bad News Eagles…