Tag: pgl csgo major antwerp 2022

Si po ecën Bad News Eagles në PGL Challengers Stage
Ekipi i Bad News Eagles nisi përballjet e fazws sw radhws në tournament e PGL Major Antwerp 2022. Por si po ecën Bad News Eagles në PGL Major Antwerp 2022 deri më tani? Përballja e parë ishte më 14 maj…
Bad News Eagles kualifikohet për PGL Major Legends Stage
Kjo javë ka qenë një javë goxha e rëndësishme dhe e vështirë për ekipin e Bad News Eagles të cilët kanë qenë pjesë e PGL Major Antwerp 2022 Challengers Stage. Pas përballjeve me ekipe të ndryshme goxha të forta nga…
Suportoni Bad News Eagles me këto stickers në CSGO
Gjatë pothuajse çdo Major në CS:GO, Valve sjell për lojën e saj stickers të ndryshëm bazuar në ekipet dhe lojtarët pjesëmarrës. Dhe këtë herë ju do të gjeni edhe një sticker të ekipit shqiptar Bad News Eagles. Antwerp Major Pass…
Kur do të luajë BNE në PGL CSGO Major Antwerp 2022
Major i parë i CSGO për 2022, PGL Major Antwerp është afër dhe një prej ekipeve shqiptare të CS:GO, Bad News Eagles, është pjesë e këtij eventi. Por kur dhe kundër kujt do të përballet ekipi i Bad News Eagles…