Zbulohen grupet dhe skin-et e PUBG Global Championship 2019
Zbulohen detajet e PUBG Global Championship PUBG Global Championship është gati për të filluar dhe më në fund kemi një listë të ekipeve që do të jenë në çdo grup si dhe item-at e rinj që do të kenë tematikën…
Lojtarët profesionistë të PUBG janë të shqetësuar për PUBG Esports
Lojtarët mendojnë se esports ka probleme pas anullimit të skin-eve për PGC Ekipet e esports të PUBG të cilat do të konkurrojnë në Global Championship muajin tjetër nuk do të kenë skin-e me logon e secilit ekip. Në një email,…