PGA TOUR 2K21 sjell ndeshje të reja ‘quick play’ dhe ‘gear’ për MyPLAYER
2K zbuloi sot dy lloje të reja ndeshjesh mjaft të shpejta, me tre vrima, të cilat janë tani në dispozicion për PGA TOUR 2K21 së bashku me disa artikuj të rinj kozmetikë, të kryesuar nga një këmishë ekskluzive adidas CODECHAOS…
PGA TOUR 2K21, tani e disponueshme në Nintendo Switch në format fizik
2K sot zbuloi se PGA TOUR 2K21 është tani në dispozicion në formatin fizik për Nintendo Switch. PGA TOUR 2K21 është një përvojë simulimi golfi me vlerësime të mira nga kritikët, mjaft reale, duke shfaqur profesionistë të liçensuar zyrtarisht nga…