PewDiePie’s Pixelings mund të shkarkohet në iPhone dhe Android
PewDiePie është konstatuar të jetë për momentin mbreti i YouTube, ndaj nuk është çudi që ka shumë produkte të bazuara në imazhin e tij. Së fundmi, një prej tyre sapo u publikua dhe erdhi në formën e një loje RPG…