Tag: petey plastic

Ky streamer i Fortnite thotë se Epic i ka vjedhur look-un për një skin
Streamer-i i Twitch dhe YouTuber-i Petey Plastic ka thënë se Epic Games ka kopjuar pamjen e tij për të krijuar një skin, që është shtuar së fundmi në lojë. Ai nuk është aspak i lumtur për këtë gjë dhe e…