Tag: peter

Spider-Man: No Way Home mund të jetë fundi i serisë sipas Tom Holland
Tom Holland ka hedhur dyshime mbi të ardhmen e tij si Spider-Man duke zbuluar se Spider-Man: No Way Home po trajtohet shumë si "fundi i një ekskluziviteti". Holland u bashkua me MCU si Spidey në Captain America: Civil War 2016,…
Shihni trailerin e ri fantastik të Spider-Man: No Way Home
Pas muajsh spekulimesh, dhe thashethemesh, më në fund kemi informacione rreth Spider-Man: No Way Home, dhe ndërsa përfshin vetëm një Spider-Man, mundësitë për histori nga të gjithë filmat Marvel janë të pafundme. Filmi i tretë Spider-Man në Marvel Cinematic Universe…