Tag: Peter Sanderson

Spider-Man është super heroi më fitimprurës
Është pak e çuditshme që një djalë që është kafshuar nga një merimangë radioaktive të marrë fuqi të jashtëzakonshme, së bashku me aftësinë për tu zvarritur në mure dhe për të krijuar rrjeta për t'u lëkundur në qytetin e Nju…