Shkarkoni PES 2021 Lite dhe luajeni lojën falas
Versioni lite është gjithashtu i disponueshëm me suport për PS5 dhe Xbox Series X | S Kjo kohë e vitit ka ardhur përsëri, siç jemi mësuar me Konami në vitet e fundit, të zbulojë versionin krejt të ri falas të…