Tag: peppa pig

Loja Peppa Pig ka vlerësime më të mira se Battlefield, COD, dhe GTA
Ka qenë një lloj viti i turbullt. Call Of Duty: Vanguard, Battlefield 2042 dhe GTA: The Trilogy - The Definitive Edition ishin tre nga publikimet më të pritura të vitit 2021. Fatkeqësisht, të gjitha të lançuara së fundmi brenda pak…