Tag: pepe the frog

Krijuesi i Pepe the Frog ngelet i hutuar nga Pepe emote në Twitch
Pepe the Frog është një prej emote dhe meme më popullore për një kohë të gjatë në platforma të ndryshme si Discord dhe Twitch. Së fundmi krijuesi i Pepe the Frog është befasuar nga kjo gjë duke mbetur i konfuzuar.…