Tag: pentagon

Ky lazer i Pentagon identifikon njerëzit nga rrahjet e zemrës
Një pajisje e re, e zhvilluar për Pentagonin mund të identifikojë njerëzit pa parë fytyrën e tyre, në vend të kësaj zbulon nënshkrimin e tyre unik kardiak me një lazer infra të kuqe. Ndërsa funksionon në 200 metra."Unë nuk dua…
Ushtria Amerikane zbulon një video ku tregohen UFO
Pentagoni po konfirmon se videoja e rrjedhur që shfaqet për të treguar një objekt të panjohur duke fluturuar në qiell është një fenomen ajror i paidentifikuar, ose UAP. Videoja edhe pse paksa e turbulltë tregon një objekt në formë piramide…
Pentagon thuhet se ka gjetur “automjete jashtëtokësore që nuk janë pjesë e tokës”
Në Mars, astrofizikani Eric W. Davis, i cili kaloi vite duke punuar si konsulent për programin UFO të Pentagon dhe tani është një kontraktues mbrojtjeje, dha një konferencë të klasifikuar në Departamentin e Mbrojtjes për atë që ai e quajti…
Pentagon zyrtarisht publikon pamjet e ‘UFO’
Por nuk ofrohet asnjë e dhënë se çfarë janë këto objekte misterioze Sikur bota të mos kishte hequr mjaft deri tani, kemi një tjetër sfidë globale për të shtuar në listë: alienët. Epo, mbase. Pentagon ka lëshuar zyrtarisht tre klipe…