Tag: pcmr

Kartat grafike Nvidia RTX 4090 Ti mund të lançohen me 46GB VRAM
Kartat grafike Nvidia RTX 4090 Ti mund të jenë rrugës dhe mund të marrin më shumë fuqi sesa produktet e tjera të serisë RTX 4000. Sipas informacionit të Kopite7Kimi, ekipi i gjelbër po shqyrton një variant të ri të RTX…
A mjaftojnë 8GB RAM për gaming në 2022???
Ju ndoshta ju kanë thënë se 8 GB RAM nuk mjafton për lojëra? Por, a është e vërtetë kjo? Në këtë postim, ne mbulojmë nëse 8 GB RAM do të funksionojë ose jo për gaming në 2022. Falë mungesës së…
Kontrolloni nëse Hard Disku juaj ka errore | GUIDE
Hard disku është një pjesë shumë e rëndësishme e kompjuterit tuaj, dhe si çdo komponent i kompjuterit, edhe ai duhet të mirëmbahet. Pra, nëse kompjuteri juaj është i vjetër, duhet të kontrolloni gjithmonë gjendjen e diskut për t'u siguruar që…
Nvidia lançon RTX 2050 dy vjet pas debutimit të serive 20
Nvidia mund të prezantojë GPU të reja në CES, disa prej të cilave tashmë i dimë, por sipas një njoftimi për shtyp nga vetë Nvidia, kompania planifikon të heqë përfundimet e disa opsioneve mobile të përballueshme, duke përfshirë MX550, MX570…