Tag: PCGamesN

Team Fortress 2 ka kapur numrin më të lartë të lojtarëve
Fansat e Valve ndodhin të jenë mjaft këmbëngulës. Ju do të supozoni se ata që luajtën Team Fortress 2 përsëri në 2007 dhe  mund të kishin kaluar në shooters të rinj heroi deri tani. Nga Valorant te Overwatch është e…
Mode-i i ri në PUBG Vostok është i stilit të turneut
Një mod i ri është bër leaked dhe quhet “tournament-style battle royale” Disa karakteristika të ardhshme të rrjedhura për PlayerUnknown's Battlegrounds sugjerojnë që një mënyrë e re eksperimentale është në proces. Lojë me shumë lojtarë mund të jetë duke marrë…