Tag: pc specs

Kërkesat e PC për GTA Trilogy janë më të larta se të Red Dead Redemption 2
GTA Trilogy: Definitive Edition u konfirmua më në fund në fillim të këtij muaji, por përveç disa detajeve themelore Rockstar nuk dha shumë informacion. Tani studioja ka hequr kapakun e GTA Trilogy, duke ofruar trailerin e datës së lançimit, screenshots……
Ja çfarë PC ju duhet për të luajtur GTA Trilogy Definitive Edition
GTA Trilogy-The Definitive Edition thuhet se do të ketë komanda të stilit GTA V, një sistem të ri ndriçimi, tekstura me rezolucion të lartë dhe më shumë. Së fundmi një leaker ka postuar në një forum kërkesat e PC për…
Specifikimet e kërkuara nga Battlefield 2042 për PC janë të arsyeshme
Open Beta për Battlefield 2042 është e pashmangshme, kështu që këtu janë kërkesat e sistemit për lojën. Përpara se të filloni të mbani frymën, ato janë në të vërtetë të arsyeshme. Duke mbërritur për PC, konsolat e vjetra dhe të…