Një bug në CS:GO ju jep lojtarëve kontroll mbi smoke grenades
Që kur u lançua në gusht të 2012s, CS:GO ka qenë lidere në PC shooter. Loja e famshme e Valve ka kaluar shumë update dhe ndryshime për ti mbajtur gjërat interesante, por në të njejtën kohë edhe të balancuara. Gjithsesi…